Kültéri kamerarendszerek

Cégünk szívügyének tekinti az Ön értékeinek és vagyonának megóvását. Professzionális kültéri térfigyelő rendszereinkkel biztosítjuk, hogy minden pillanatban ellenőrzés alatt legyen, ami Önnek fontos.

Innováció és megbízhatóság:

Modern technológiánk révén a legkorszerűbb kültéri kamerákat és eszközöket használjuk, hogy a legapróbb részletekig is felügyelni tudjuk a területet. Az automatizált riasztásokkal biztosítjuk, hogy minden rendben legyen, még a távolból is.

Egyedi megoldások, személyre szabva:

Minden ügyfelünk más, és ennek megfelelően alakítjuk ki a biztonsági rendszert. Szakértő csapatunk felméri az egyedi igényeket, majd személyre szabott terveket készít, hogy minden elvárásnak megfelelhessünk.

Távolról is irányítható:

A technológia fejlődésével lépést tartva lehetővé tesszük a rendszer távoli elérését is. Bárhonnan ellenőrizheti a kameraképeket és vezérelheti a rendszert a mobilalkalmazásunk segítségével.

Felhő alapú rögzítés:

A felhő alapú rendszerünk jelentősen csökkenti a beruházási költségeket. Nincs szükség drága infrastruktúrára vagy helyi tárolókapacitásra – minden a felhőben kerül rögzítésre, így megtakarítva Önnek az értékes forrásokat.

Modern és könnyen használható szolgáltatást nyújtunk, amit akár a cégvezető is tud használni a mobiljáról. A keresett információk egyszerűen és gyorsan kinyerhetők, amely átláthatóvá teszi a cég működését. Felügyeld a vállalkozásod a telefonodról!