Intelligens utcai világítás

Okos és takarékos közvilágítás

A közvilágítás az éjszakai élet szerves része, amely javítja a városok biztonságát és kényelmét. A megfelelően kialakított közvilágítás lehetővé teszi, hogy az emberek biztonságosan közlekedjenek éjszaka is, így jelentősen hozzájárul a városi életminőség javításához.

A modern közvilágítás megoldások számos előnnyel járnak, például a hatékonyság és az energiatakarékosság. Az energiatakarékos LED-es közvilágítás kiváló megoldás a hagyományos lámpák helyett. Az LED-es világítás nem csak kevesebb energiát fogyaszt, de hosszabb élettartamú is, így kevesebb karbantartást és cserét igényel.

A közvilágítás kialakítása azonban nem csak az energiatakarékosságról szól. A megfelelően elhelyezett, jól tervezett és szabályozott közvilágítás növeli a város éjszakai vonzerejét, és segít az embereknek, hogy otthonosabban és biztonságosabban érezzék magukat. A modern közvilágítás által kialakított látványos megjelenés, valamint az energiatakarékos és környezetbarát működés egyaránt hozzájárul a városi életminőség javításához.

Ha modern és hatékony közvilágítást keres, akkor válassza az energiatakarékos LED-es közvilágítást. Ez a megoldás nem csak energiát takarít meg, de biztonságosabb és kényelmesebb környezetet is biztosít az embereknek éjszaka.

Intelligens közvilágítás

A Bfok Color Kft az okos közvilágítási rendszerek teljes megoldását kínálja az okos városok fejlesztéséhez.

A PEL-GEMINI közvilágítási lámpacsaládunk szoftverrel, koncentrátorral és terminálvezérlővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a rendszer átfogó irányítását és felügyeletét.

A kommunikáció GPRS/CDMA/WCDMA vezeték nélküli hálózaton vagy kábelhálózaton történik ZIGBEE/PLC útján.

Az egyedülálló megoldásunk lehetővé teszi, hogy szabályozza a lámpák kikapcsolását vagy fényerő szabályozását, valamint figyelemmel kísérje az elektromos energiafogyasztást is, hogy még hatékonyabbá tegye a rendszert.

A koncentrátorvezérlőnk további előnye, hogy csatlakoztatható más berendezésekkel, hogy további információkat gyűjtsön, így visszajelzést adhat a PC-kezelő szoftvernek.

A terminálvezérlőink a lámpákba épített DALI vezérlős tápegységeket szabályozzák, és lehetővé teszik a különféle érzékelők és GPRS adók csatlakoztatását a lámpák tetején kialakított NEMA 7 tűs csatlakozók segítségével.

Válasszon minket, ha hatékony, megbízható és intelligens közvilágítási rendszert szeretne kiépíteni a városában!