Napelemes térfigyelő rendszer

SOLAR SYSTEM

Napelemes Kamerarendszer

Bemutatjuk a Solar System termékcsaládunkat, ami a mai kor követelményeinek tökéletesen megfelel. Egyesíti magában a funkcionalitást, a kiváló dizájnt és a modern technológiát.

A kültéri napelemes szigetüzemű térfigyelő rendszer egy innovatív megoldás a kültéri területek biztonságosabbá tételére és felügyeletére. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy akár a legeldugottabb helyeken is megfigyelhető legyen a környezet, és az általa nyújtott függetlenség és megbízhatóság egyedülálló.

VEZETÉK NÉLKÜLI KOMMUNIKÁCIÓ
Az LTE router vagy vezeték nélküli kapcsolat révén a kamerákat távolról is el lehet érni, így lehetővé válik a távoli megfigyelés és ellenőrzés.

FELHŐ ALAPÚ RÖGZÍTÉS ÉS TÁROLÁS

Nincs szükség drága helyi infrastruktúrára, a beruházási és karbantartási költségek alacsonyak maradnak, ami jelentős megtakarítást jelent.

MEGLÉVŐ RENDSZERBE INTEGRÁLHATÓ

Teljesen integrálható, az eddig használt rendszerekkel könnyedén összekapcsolható. Nem szükséges komplett infrastruktúrát lecserélni, egyszerűen egészítse ki a meglévő rendszerét a mi napelemes térfigyelőnkkel.

A kültéri napelemes kamerarendszer kiváló megoldás azoknak, akik szeretnék biztonságosabbá tenni a környezetüket, és egy megbízható, fenntartható rendszert keresnek.
Ne kockáztasson a biztonsággal kapcsolatban! Válassza a Kültéri Napelemes Szigetüzemű Térfigyelő Rendszerünket.
A jövő biztonságáért lépjen velünk kapcsolatba!

Országosan vállaljuk a napelemes térfigyelő rendszer telepítését.
A szigetüzemű rendszerünk könnyen és gyorsan telepíthető, és szinte bárhova elhelyezhető.
Telepítéshez összesen 50 x 50 cm-es területre lesz szükség, 1 méter mély alappal.  
Tapasztalt csapatunk gyorsan és precízen dolgozik.

Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: info@bfok.hu

Telefon: +36 70 418 3995

Bármilyen kérdése van a Kültéri Napelemes Szigetüzemű Térfigyelő Rendszerünkkel kapcsolatban, vagy szeretne egy személyre szabott ajánlatot kérni, állunk rendelkezésére.